Stralen

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Stralen

DPS Gevelspecialist verzorgt gevelreiniging door middel van stralen. Bij deze reinigingsmethode wordt een mengsel van water en straalmiddel op de muur gespoten. Het straalmiddel is erg zacht, waardoor de gevel niet beschadigt. Deze methode is dan ook erg geschikt voor gevels met enigszins poreuze stenen en monumentale panden. Door middel van stralen is het onder meer mogelijk om roetaanslag, salpeteruitslag, cementsluier, graffiti, gevelverf, klimop en mos te verwijderen.

Gevelreiniging

Het is belangrijk om de gevel van uw woning of bedrijfspand regelmatig te laten reinigen. Dit zorgt niet alleen voor een nette uitstraling, maar het helpt ook om schade aan het voegwerk en de gevelstenen te voorkomen. Naast stralen verzorgen wij ook gevelreiniging door middel van andere technieken, waaronder reinigen met stoom en reiniging met (chemische) schoonmaakmiddelen. DPS Gevelspecialist  adviseert u graag welke reinigingsmethode het beste bij uw gevel en het type vervuiling past.

Stoom of reinigingsmiddelen?

Bij stoomreinigen wordt heet water onder hoge druk op de gevel gespoten. Dit leidt ertoe dat vervuiling en verf in het water oplossen. Deze methode is erg geschikt om bijvoorbeeld graffiti te verwijderen. Voor gladde of geschilderde geveloppervlakken zijn (chemische) reinigingsmiddelen erg geschikt. Uiteraard maakt DPS Gevelspecialist waar mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Impregneer de gevel

Indien dit nog niet is gedaan, raden wij aan om de gevel na het stralen te impregneren. Hiermee beschermt u de gevel tegen vocht en vervuiling. Wij spuiten het impregneermiddel op de gevel en vervolgens trekt het diep in de poriën. Vocht van buiten wordt tegengehouden, maar vocht aan de binnenzijde kan nog wel ontsnappen. De muur wordt eveneens schimmelwerend.

Last van graffiti?

Als uw pand op een plek staat waar graffiti een probleem is, raden wij aan om eveneens een anti-graffiticoating aan te brengen. Mocht er onverhoopt graffiti op de muur gespoten worden, dan kunt u dit eenvoudig laten verwijderen, bijvoorbeeld door middel van stralen. Onze experts informeren u graag naar de mogelijkheden.

Afspraak gevel stralen

Wilt u direct een afspraak maken om de gevel van uw pand te stralen? Neem dan contact op met DPS Gevelspecialist op telefoonnummer 06-26806980 of per e-mail op info@dpsgevelspecialist.nl. Wij bieden vanzelfsprekend ook advies als een andere reinigingsmethode beter bij uw gevel past. Door de gevel van uw pand ook direct te impregneren en te voorzien van een anti-graffiticoating bent u extra voordelig uit. DPS Gevelspecialist is onder meer actief in Krimpen aan den IJssel, Hoek van Holland, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag en Gouda.  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.