Schoorsteen renovatie

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Renovatie schoorsteen

Is uw huidige schoorsteen beschadigd? Bij DPS Gevelspecialist kunt u terecht voor een vakkundige renovatie van de schoorsteen van uw woning of bedrijfspand. Door de schoorsteen tijdig te renoveren voorkomt u verdere schade, mogelijke lekkage en op den duur gevaarlijke situaties. Met een tijdige renovatie bent u bovendien goedkoper uit dan wanneer u de volledige schoorsteen moet vervangen. Bij DPS Gevelspecialist kunt u de renovatie van de schoorsteen combineren met een opknapbeurt voor de gevel.

Beschadigde schoorsteen

Omdat de schoorsteen blootgesteld is aan de weersomstandigheden raken het voeg- en metselwerk op den duur aangetast door wind en neerslag. Bij DPS Gevelspecialist kunt u terecht om een compleet nieuwe schoorsteenkop te laten metselen, het voegwerk van de schoorsteen te vervangen, het rookkanaal te renoveren en de schoorsteen te impregneren met een waterafstotende laag. Onze schoorsteenspecialisten verzorgen een snelle en vakkundige renovatie van de schoorsteen.

Specialist in metsel- en voegwerk

Met DPS Gevelspecialist kiest u voor dé specialist op het gebied van metsel- en voegwerk. Onze vakmensen metselen verschillende ambachtelijke metselverbanden. Op het gebied van voegwerk realiseren wij doorgestreken voegen (platvol gladde voegen), kamborstelvoegen (platvol geborstelde of gekamde voegen), terugliggende voegen, verdiepte voegen, regenvoegen (schaduwvoegen) en geknipte of gesneden voegen. Wij adviseren u graag welk type metsel- of voegwerk het beste past bij uw pand.

Renovatie gevel

Naast de renovatie van de schoorsteen, kunt u bij DPS Gevelspecialist ook terecht voor compleet herstel van de gevel. Waar nodig metselen wij de gevel volledig opnieuw op. Ook hakken wij het beschadigde voegwerk uit en brengen het nieuwe voegwerk met de grootst mogelijke nauwkeurigheid aan. Ook voor de renovatie van monumentale gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij raden aan om bij schade aan het voegwerk of bij scheuren in de gevel direct contact met ons op te nemen. Hoe eerder u overgaat tot renovatie, hoe meer kosten u bespaart.

Offerte renovatie schoorsteen

Vraag direct een offerte aan voor de renovatie van uw schoorsteen. Door de schoorsteenrenovatie te combineren met werkzaamheden aan de gevel kunt u veel geld besparen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 06-26806980 of een e-mail sturen naar offerte@dpsgevelspecialist.nl. DPS Gevelspecialist is actief in Zuid-Holland.

DPS Gevelspecialist

We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

Projecten afgerond

Tevrede reacties

Renovaties gedaan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.