Schilder Den Haag

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Schilderwerk in Den Haag

Zoek je een schilder in Den Haag die aandacht heeft voor de details? Bij ons draait het om vakmanschap, precisie, en het brengen van nieuw leven in jouw woning of bedrijfspand.

Waarom kiezen voor onze schilderdiensten?

In Den Haag staan we bekend om onze grondige aanpak. Voordat de eerste verfstreek gezet wordt, bekijken we zorgvuldig wat jouw pand nodig heeft. Is er sprake van beschadigingen die eerst hersteld moeten worden? Moeten er speciale voorbereidingen getroffen worden om het beste resultaat te garanderen? Bij ons krijg je niet alleen een schilder, maar een specialist die meedenkt en zorgt voor een duurzaam resultaat.

Waar kun je ons voor inschakelen?

In Den Haag staat DPS Gevelspecialist klaar voor al je schilderwerk. Of het nu gaat om kozijnen, deuren, daklijsten of boeidelen; wij pakken zowel je binnen- als buitenwerk aan. Kies je voor een nieuwe kleur of een complete renovatie? Reken op ons voor strak en professioneel resultaat.

Onze aanpak

 1. Persoonlijk advies: Voor we beginnen, komen we bij je langs voor een persoonlijk advies. We bespreken jouw wensen en inspecteren de te schilderen oppervlakken.
 2. Voorbereiding: Een goede voorbereiding is het halve werk. We zorgen dat de ondergrond schoon en egaal is voor we beginnen.
 3. Schilderwerk: Met oog voor detail brengen we de verf aan. We werken netjes en zorgen dat alles er strak uitziet.
 4. Afwerking: Na het schilderen ruimen we alles netjes op en doen een laatste inspectie om zeker te weten dat je helemaal tevreden bent.

Laten we samenwerken

Ben je benieuwd wat we voor jou in Den Haag kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek zelf waarom zoveel klanten je voorgingen en kozen voor de kwaliteit en service van DPS Gevelspecialist. Jouw pand verdient het beste, en dat is precies wat we bieden.

Offerte aanvragen

 

Diverse beton projecten  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.