Metselwerk

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Metselwerk

Voor professioneel metselwerk bent u bij DPS Gevelspecialist aan het juiste adres. Het metselen van een gevel is vakwerk. Onze metselaars metselen in elk gewenst ambachtelijk metselverband en met uiteenlopende gevelstenen. Indien nodig metselen wij de gevel volledig opnieuw op om deze in de originele staat te herstellen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en wij hebben al het benodigde materieel in huis. Wanneer u het metselwerk laat verzorgen door DPS Gevelspecialist bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Metselverbanden

Wij adviseren u graag welk metselverband het beste bij de gevel van uw woning of bedrijfspand past. Onze vakmensen metselen alle mogelijke metselverbanden. Zo heeft u de keuze uit kruisverband, Engels verband, elleboogverband en daltrapverband. Wij bieden concurrerende tarieven per vierkante meter metselwerk, altijd inclusief arbeidsloon en materialen. Door het metselwerk met andere gevelwerkzaamheden te combineren, kunt u rekenen op een extra gunstige prijs.

Metselwerk voegen

Uitaard is een muur pas klaar als deze gevoegd is. Ook voor al het voegwerk bent bij u bij DPS Gevelspecialist aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer de volgende voegsoorten: doorgestreken voeg (platvol gladde voeg), kamborstelvoeg (platvol geborstelde of gekamde voeg), terugliggende (teruggehouden) of verdiepte voeg, regenvoeg (schaduwvoeg), geknipte of gesneden voeg. Net als bij het metselwerk adviseren onze vakmensen welk type voegwerk het beste bij de uitstraling van de gevel past.

De gevel impregneren

Wanneer het metselwerk en het voegwerk zijn gedaan, is het tijd om de gevel te impregneren. Ook dit kunt u door DPS Gevelspecialist laten uitvoeren. Wij brengen het impregneermiddel aan op de gevel, waarna het diep in de poriën van de muur trekt. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat er geen vocht door de muur naar binnen kan trekken. Ook voorkomt u hiermee schimmelvorming. Voor plekken waar graffiti een probleem is raden we aan om een anti-graffiticoating aan te laten brengen.

Offerte aanvragen metselwerk

Heeft u een grote of kleine metselklus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij DPS Gevelspecialist. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-26806980 of per e-mail op offerte@dpsgevelspecialist.nl. Ook voor al uw vragen over metselwerk en andere gevelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen zijn actief in Zuid-Holland.  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.