Hakken

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Hakken voegwerk

Voordat een gevelrenovatie van start gaat, is het eerst van belang dat de bestaande voegen en waar nodig ook gevelstenen uitgehakt worden. Voor het verwijderen van de mortel tussen de voegen bestaan er meerdere methoden, maar om schade aan de gevelstenen en het cement te voorkomen is uithakken veelal de aanbevolen techniek. DPS Gevelspecialist verzorgt deze werkzaamheden snel en vakkundig. Wij beschikken over jarenlange ervaring met voegwerk hakken en wij maken hierbij gebruik van professionele apparatuur.

Machinaal uithakken

Het uithakken van de voegen gebeurt machinaal met een pneumatische hakhamer. De beitelkop op de hakhamer verwijdert het mortel snel en effectief. Doordat hamer en beitel tegenwoordig overbodig zijn bij deze werkzaamheden, nemen de werkzaamheden veel minder tijd in beslag. DPS Gevelspecialist hakt de voegen van uw gevel vakkundig uit voor een scherpe prijs.

Voegwerkzaamheden

Wanneer de voegen zijn uitgehakt en beschadigde gevelstenen zijn vervangen, beginnen we met het aanbrengen van de nieuwe voegen. Voegwerk is vakwerk. De stijl en de kleur van het voegwerk hebben veel invloed op de uitstraling van de gevel. DPS Gevelspecialist adviseert u graag welk type voeg het beste bij uw pand past. Wij realiseren onder meer de volgende voegwerken:

  • Doorgestreken voeg (platvol gladde voeg)
  • Kamborstelvoeg (platvol geborstelde of gekamde voeg)
  • Terugliggende (teruggehouden) of verdiepte voeg
  • Regenvoeg (schaduwvoeg)
  • Geknipte of gesneden voeg

Al uw gevelwerkzaamheden

Bij DPS Gevelspecialist kunt u terecht voor al uw gevelwerkzaamheden. Naast het uithakken van de voegen en het opnieuw aanbrengen van het voegwerk, kunt u de gevel van uw pand volledig door ons laten opbouwen. Wij realiseren vakkundig metselwerk in verschillende metselverbanden. Desgewenst kunnen wij ook de schoorsteen restaureren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor kleinschalige gevelrenovaties, bijvoorbeeld om scheuren te herstellen.

Impregnatie gevel

Wanneer al het hak- en voegwerk klaar is, raden wij aan om de gevel te impregneren. Het impregneermiddel wordt op de buitenmuur aangebracht, waarna het diep in de poriën van de muur trekt. Het impregneermiddel zorgt ervoor dat de muur waterafstotend en schimmelwerend wordt. Overigens kan vocht aan de binnenzijde van de muur wel naar buiten ontsnappen. Eventueel kunt u ook nog kiezen voor een anti-graffiticoating.

Afspraak voegwerk hakken

Wilt u het voegwerk van uw buitenmuur uithakken? Vraag dan direct een offerte aan bij DPS Gevelspecialist. Wanneer u meerdere gevelwerkzaamheden door ons laat uitvoeren (zoals het metselwerk, het voegwerk en de impregnatie van de gevel) kunt u rekenen op een extra scherpe prijs. DPS Gevelspecialist is bereikbaar op telefoonnummer 06-26806980 of per e-mail: info@dpsgevelspecialist.nl. Wij zijn onder meer actief in Leiden, Hillegom, Katwijk, Den Haag, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn.

DPS Gevelspecialist

We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

Projecten afgerond

Tevrede reacties

Renovaties gedaan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.