gevelrestauratie in Rijswijk - DPS gevelspecialist 1Gevelrestauratie

DPS Gevelspecialist verzorgt gevelrestauraties in de regio Den Haag en omstreken. Wij verzorgen gevelrenovaties voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Ook monumentale panden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Bij DPS Gevelspecialist bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide ervaring en werken altijd nauwkeurig volgens de afgesproken planning. Na de restauratie kan de gevel er weer jaren tegenaan!

Bekijk onze Gevelrestauratie & renovatie opdrachten

Alle gevelwerkzaamheden

DPS Gevelspecialist verzorgt alle mogelijke werkzaamheden aan de gevel. Tijdens de gevelrestauratie kunnen wij de gevel volledig opnieuw opbouwen en waar nodig ook de schoorsteen renoveren. Het is belangrijk om de gevel van uw pand goed te onderhouden en bij schade (zoals bij scheuren of aangetaste stenen) snel over te gaan tot restauratie. Onze vakmensen verzorgen onder meer het uithakken van het voegwerk, metselwerk, voegwerkzaamheden, gevelreiniging en impregnatie van de gevel.

Gevel metselen

In geval van grootschalige restauratiewerkzaamheden kunnen onze ambachtelijke metselaars de gevel van de grond af aan opnieuw opbouwen. Wij zorgen ervoor dat de gevel weer in originele staat hersteld wordt. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met het type gevelstenen. DPS Gevelspecialist verzorgt metselwerk in diverse metselverbanden. Wat uw wensen op het gebied van gevelrestauratie ook zijn: u bent altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Soorten voegen

Tijdens de gevelrestauratie verzorgt DPS Gevelspecialist ook het voegwerk. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten voegen, waaronder een platvol gladde voeg of een platvol geborstelde of gekamde voeg. Ook voor een knipvoeg, snijvoeg, terugliggende voeg of regenvoeg bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts adviseren u graag welk type voeg het beste bij de gevel van uw pand past.

Impregnatie van de gevel

Na elke gevelrestauratie raden wij aan om de gevel meteen te impregneren. Een geïmpregneerde buitenmuur laat geen vocht door, wel kan het vocht van binnen van buiten ontsnappen. Een geïmpregneerde buitenmuur is waterafstotend en schimmelwerend. Staat uw woning of bedrijfspand op een plek waar graffiti een probleem is, dan kunt u de buitenmuur ook meteen voorzien van een anti-graffiticoating.

Offerte gevelrestauratie

Vraag direct een offerte aan voor de gevelrestauratie van uw pand. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en u te adviseren over de benodigde werkzaamheden. Ook voor vragen over gevelrestauraties kunt u contact opnemen met onze experts. DPS Gevelspecialist is bereikbaar op telefoonnummer 06-26806980 en per e-mail via offerte@dpsgevelspecialist.nl. Wij verzorgen gevelrenovatie in en om de regio Den Haag. Denkend aan: Leiden, Noordwijk, Katwijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Rijnsburg, Rijswijk en Delft