Gevelrenovatie

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelrenovatie Scheveningen​Gevelrenovatie

 

Voegen die poreus zijn of scheuren in gevel? Dan is het hoog tijd voor renovatie van uw gevel. DPS Gevelspecialist is uw betrouwbare partner op het gebied van gevelrenovatie in de regio Den Haag en omstreken. Wij verzorgen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen. Ook voor reparaties van monumentale gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van gevelrenovatie. Wij werken snel en met oog voor detail. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Offerte aanvragen

Gevelwerkzaamheden

Het is van groot belang om de gevel van uw pand goed te onderhouden en indien nodig bijtijds te renoveren. Met regelmatig onderhoud en tijdige renovatie voorkomt u schade aan de gevel en behoudt het pand een nette uitstraling. Naast complete gevelrenovatie verzorgt DPS Gevelspecialist eveneens het uithakken van voegwerk, grondige gevelreiniging en het volledig impregneren van de gevel.

Ambachtelijk metselwerk

Indien nodig kan DPS Gevelspecialist de gevel van uw pand volledig opnieuw opbouwen. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om de gevel zoveel mogelijk in oude staat te renoveren, met het originele type stenen en het bijpassende voegwerk. Onze ambachtelijke vakmensen metselen in verschillende soorten metselverbanden. Bij DPS Gevelspecialist bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Voegwerk

Het voegwerk vormt een belangrijk onderdeel van de gevelrenovatie. Voor een nette uitstraling is het belangrijk dat het voegwerk professioneel en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Zowel het type als de kleur voeg bepaalt in grote mate het aanzicht van het pand. Wij adviseren u graag welk type voegwerk het beste bij de gevel past. DPS Gevelspecialist verzorgt onder meer de volgende voegwerken:

 • Doorgestreken voeg (platvol gladde voeg)
 • Kamborstelvoeg (platvol geborstelde of gekamde voeg)
 • Terugliggende (teruggehouden) of verdiepte voeg
 • Regenvoeg (schaduwvoeg)
 • Geknipte of gesneden voeg

Gevel impregneren

Wij raden aan om de muur direct na de gevelrenovatie te impregneren. Hiermee blijft de gevel langer in goede staat. Doordat het impregneermiddel doordringt in de poriën van de stenen laat de muur geen vocht meer door, waardoor de muur zowel waterafstotend als schimmelwerend wordt.

Op plekken waar graffiti een probleem is, is het aan te raden om een anti-graffiticoating aan te brengen. Mocht er op enig moment graffiti aangebracht worden, dan valt dit eenvoudig te verwijderen.

Wilt u een afspraak maken voor een gevelrenovatie?

Neem dan contact op met DPS Gevelspecialist op telefoonnummer 06-26806980 of per e-mail op info@dpsgevelspecialist.nl. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Uiteraard kunt u ook met al u vragen bij ons terecht. Wij verzorgen gevelrenovatie in en om de regio Den Haag. Denkend aan: Leiden, Noordwijk, Katwijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Rijnsburg, Rijswijk en Delft  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.