Gevelrenovatie Zoetermeer

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelreiniging Zoetermeer

Als gevelspecialist in Zoetermeer verzorgen wij diverse soorten werkzaamheden als het gaat om het renoveren, het laten reinigen of onderhouden van de gevel van je woning of kantoorpand. Voorbeelden van de werkzaamheden die wij verrichten zijn gevelrenovatie, gevelrestauratie, gevelreiniging, voegwerk, betonreparatie, metselwerk, het impregneren van een gevel, stralen, hakwerk en schoorsteen renovatie. We zijn actief in Den Haag en omstreken en dus ook in Zoetermeer.

Gevelrenovatie Zoetermeer

Het is van belang dat je een gevel eens in de zoveel tijd laat reinigen, dit voorkomt schade aan het voegwerk en de gevelstenen. Voor het reinigen van een gevel hebben we verschillende reinigingstechnieken, denk aan stralen, het chemisch reinigen met stoom of met chemische schoonmaakmiddelen. Het regelmatig uitvoeren van een gevelreiniging zorgt uiteraard voor een mooie uitstraling van je woning. Daarnaast kan het voorkomen dat je een volledige gevelrenovatie moet uitvoeren. Mocht een gevelrenovatie in Zoetermeer wel nodig zijn, dan is DPS uiteraard ook de aangewezen persoon om dat te doen.

Woningen, bedrijfspanden en monumentale gebouwen

DPS Gevelspecialist is al ruim 10 jaar actief in de branche en heeft in al die jaren een hoop ervaring opgedaan. Gevelrenovatie is een vak apart, DPS verzorgt complete renovaties en reparaties aan gevels van zowel woningen, bedrijfspanden als monumentale gebouwen. Gevelrenovaties zijn nodig als er scheuren in de gevel van een pand zijn gekomen of wanneer de voegen poreus zijn geworden. 

Voegbedrijf Zoetermeer

Bij een complete renovatie van een gevel is het voegwerk een belangrijk onderdeel. Voegwerk is ook weer onder te verdelen in verschillende soorten voegwerk, denk aan een doorgestreken voeg, een kamborstelvoeg, een terugliggende of verdiepte voeg, een regenvoeg en een geknipte of gesneden voeg.

Overige diensten in Zoetermeer

Naast een gevel renoveren of een gevel reinigen voeren we nog veel meer werkzaamheden uit die ook in ons vakgebied liggen. Een gevel impregneren is aan te raden als je een gevelrenovatie hebt laten uitvoeren. Hiermee blijft de gevel veel langer in goede staat. Ook betonreparatie en metselwerk behoort tot de mogelijkheden in Zoetermeer. Schoorsteen renovatie wordt ook door DPS uitgevoerd in Den Haag en omstreken. 

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Professionele vakmensen in dienst
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox

   Binnen een paar minuten aangevraagd   Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op   Voorstel op maat in je mailbox   Contactgegevens

   DPS Gevelspecialist

   Westvlietweg 68 H
   2495AL ‘s-Gravenhage

   Telefoon: 06-26806980
   E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

   DPS Gevelspecialist

   We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

   Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
   Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

   Projecten afgerond

   Tevrede reacties

   Renovaties gedaan

   Vraag vrijblijvend een offerte aan

   We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.