Gevelrenovatie Wassenaar

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelreiniging Wassenaar

Is er zichtbare schade aan je gevel of wil je de gevel er weer als nieuw uit laten zien. Het is het overwegen waard om een complete gevelrenovatie of een gevelreiniging te laten uitvoeren door de specialisten van DPS. Gevels van huizen, kantoorpanden of utiliteitsgebouwen nemen wij graag onder handen. Nadat wij ons werk gedaan hebben ziet de gevel er weer prachtig uit en is hij weer als nieuw.

Gevelrenovatie Wassenaar

Om een gevel in goede staat te behouden is het raadzaam om eens in de zoveel tijd een gevelreiniging te laten doen. Het voorkomt verdere schade en laat de gevel er weer goed uit zien. Het reinigen van de gevel zorgt er ook voor dat een gevelrenovatie nog even niet nodig is. 

Specialisten weten wat ze doen

Soms is een gevelreiniging niet genoeg meer en is een complete gevelrenovatie het enige wat de gevel nog kan redden. Ook dat werk is uiterst geschikt voor de specialisten die wij in dienst hebben. Het voegwerk bij een gevel is ontzettend belangrijk en veel voorkomende schades zijn dan ook gescheurde of poreuze voegen. 

Overige diensten in Wassenaar

Naast het renoveren of reinigen van de gevel doen wij ook aan hakwerk, voegwerk, betonreparatie, metselwerk, het impregneren van de gevel, het reinigen of renoveren van een schoorsteen en nog veel meer. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op per telefoon, mail of Whatsapp. 

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Professionele vakmensen in dienst
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.