Gevelrenovatie Noordwijk

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelreiniging Noordwijk

DPS verzorgt complete gevelrenovaties of gevelreiniging in Noordwijk en omstreken. Door onze jarenlange ervaring weten we exact wat er moet gebeuren bij een oude of beschadigde gevel. Dit kunnen gevels zijn van woningen, kantoorpanden en monumentale gebouwen. De gevel zal er weer als nieuw uit komen te zien!

Gevelrenovatie Noordwijk

Als je de goede staat van een gevel wil behouden, is het aan te raden om eens in de zoveel tijd een gevelreiniging te laten uitvoeren. Een goede gevelreiniging voorkomt ook dat eventuele schade erger wordt, je voorkomt op die manier ook dat je een gevelrenovatie moet laten uitvoeren. Gevelreiniging wordt door ons uitgevoerd met chemische schoonmaakmiddelen, stralen of het reinigen met stoom.

Jarenlange ervaring in het vak

Als de schade aan een gevel echt groot en zichtbaar is dan is een gevelrenovatie soms niet meer te voorkomen. Poreuze voegen of scheuren in de voegen zijn de meeste voorkomende schades aan een oude gevel. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies wat er nodig is om de gevel in zijn oude staat te herstellen. Voegwerk, hakwerk, betonreparatie zijn zaken die wij met liefde uitvoeren.

Overige diensten in Noordwijk

Gevelrenovatie en gevelreiniging zijn onze meest voorkomende klussen. Ook voegwerk, het reinigen van een schoorsteen, metselwerk, hakwerk, het impregneren van een gevel en meer wordt uitgevoerd door DPS. Wil je graag dat wij langskomen om een van deze diensten uit te voeren? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of Whatsapp.

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Professionele vakmensen in dienst
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie
Metselwerk en voegwerk in Leiden 2
Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 2  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.