Gevelrenovatie Leidschenveen

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelrenovatie in Leidschenveen

Merk je dat de gevel van je huis tekenen van slijtage vertoont? Zie je scheuren in het metselwerk of is het voegwerk beschadigd? Gevelrenovatie verbetert de uitstraling van je gevel en verhoogt daarnaast de duurzaamheid en de waarde van je woning.

De voordelen van gevelrenovatie

Een goed onderhouden gevel beschermt tegen regen of wind en zorgt voor een verhoogde isolatiewaarde. Hier volgen nog enkele voordelen van een door ons uitgevoerde gevelrenovatie:

 • Verbetering van de isolatie: Door scheuren en gaten te dichten, blijft warmte beter binnen en kou buiten. Dit kan leiden tot een verlaging van je energiekosten.
 • Waardevermeerdering van je woning: Een fris en goed onderhouden uiterlijk verhoogt de marktwaarde van je huis.
 • Voorkomen van verdere schade: Tijdige reparaties kunnen voorkomen dat kleine problemen grote en kostbare reparaties worden.

Onze aanpak

Bij DPS Gevelspecialist gebruiken we moderne technieken en materialen van hoge kwaliteit voor elke gevelrenovatie. Onze specialisten in Leidschenveen zijn ervaren en opgeleid om elke uitdaging aan te gaan, hoe groot of klein ook.

We beginnen met een inspectie van je gevel. Zo zien we wat er moet gebeuren. Daarna vertellen we je wat we hebben gevonden en maken samen een plan. Onze vakmensen gaan zorgvuldig te werk om alles goed te laten verlopen. Ook na de renovatie helpen we je graag om je gevel mooi en sterk te houden.

Klaar om de gevel van je huis een nieuw leven te geven?

Neem contact op met DPS Gevelspecialist voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat je huis in Leidschenveen er weer als nieuw uitziet en klaar is om elke weersomstandigheid te trotseren. Ontdek zelf waarom zoveel van je buren al voor ons hebben gekozen!

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Professionele vakmensen in dienst
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie
Metselwerk en voegwerk in Leiden 2
6000m2 nieuwbouw voegwerk schuurtjes , aanbouw en woningen,3  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.