Gevelrenovatie Leiderdorp

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelrenovatie Leiderdorp

Gevelrenovaties, gevelrestauraties, het reinigen van de gevel en nog veel meer werkzaamheden, dat is waar wij van DPS Gevelspecialist goed in zijn. Wij renoveren complete gevels en laten een gevel door middel van een reiniging er weer als nieuw uitzien. DPS heeft professionele mensen in dienst die al ruim 10 jaar ervaring hebben in het vak.

Gevelreiniging Leiderdorp

Het reinigen van de gevel is belangrijk als je de goede staat van de gevel wil behouden. Het voorkomt ergere schade en voorkomt uiteindelijk ook dat je een complete gevelrenovatie moet laten uitvoeren. Voor het reinigen van gevels gebruiken we diverse methoden, stralen, stoomreinigen en het werken met chemische schoonmaakmiddelen zijn daar voorbeelden van.

Ruim 10 jaar ervaring

Als er echt teveel zichtbare schade aan een gevel te zien is, is het soms onvermijdelijk om een gevelrenovatie te laten plaatsvinden. DPS voert complete gevelrenovaties uit bij huizen, kantoorpanden en monumentale gebouwen. De schades zie vaak voorkomen bij gevels zijn poreuze voegen of scheuren in de voegen. Bij een gevel is voegwerk een van de belangrijkste onderdelen, DPS is gespecialiseerd in voegwerk en met de ruim 10 jaar ervaring laten wij gevels er weer piekfijn uit zien.

Overige diensten in Leiderdorp

Naast gevelrenovatie, gevelreiniging en gevelrestauratie voeren wij nog veel meer diensten uit in Leiderdorp. Het renoveren of reinigen van een schoorsteen, hakwerk, voegwerk, betonreparatie, metselwerk en nog meer. Zie je het zitten om een van deze diensten door ons te laten uitvoeren? Neem dan contact op via telefoon, mail of Whatsapp, we staan je graag te woord en geven antwoord op al je vragen.

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Professionele vakmensen in dienst
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie in Leiderdorp

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.