Gevelrenovatie Leiden

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelreiniging Leiden

DPS Gevelspecialist verzorgt volledige gevelrenovaties en gevelrestauraties in Leiden en omstreken. Ook het reinigen van de gevel van een woning of kantoorpand behoort bij ons tot de mogelijkheden. Alles wat komt kijken bij het werken aan een gevel wordt door onze specialisten op een professionele manier uitgevoerd. Denk aan voegwerk, betonreparatie, metselwerk, het impregneren van een gevel, stralen en hakwerk. Ook het renoveren van een schoorsteen zodat hij weer in originele staat is is mogelijk. Ons werkgebied is Den Haag en omstreken, Leiden valt daar ook onder.

Gevelrenovatie Leiden

Je wil eigenlijk voorkomen dat je een complete gevelrenovatie moet laten uitvoeren. Het is daarom belangrijk dat je eens in de zoveel tijd je gevel grondig laat reinigen door een specialist. DPS gebruikt voor de gevelreiniging diverse reinigingstechnieken, dit kan stralen zijn, maar ook reinigen met stoom of het chemisch reinigen met chemische schoonmaakmiddelen. Een gevel reinigen van een woning of kantoorpand voorkomt (grotere) schade aan de gevel. Bij teveel schade moet de gevel compleet worden gerenoveerd, ook dit is een specialiteit van DPS.

Woningen, bedrijfspanden en monumentale panden

Heb je veel schade aan de gevel van je kantoorpand of huis? Soms is een gevelrenovatie niet onontkoombaar en zal je eraan moeten geloven. DPS heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de branche en staat voor je klaar als er een gevelrenovatie moet worden uitgevoerd in Leiden of omstreken. Een gevel renoveren is vakwerk. Wij doen renovaties bij woningen, bedrijfspanden en monumentale panden. Als er scheuren in de gevel zijn gekomen of als de voegen van de gevel poreus zijn geworden is een renovatie nodig. Voegwerk is een belangrijk onderdeel van de gehele renovatie en het voegen kan op verschillende manieren gebeuren. Voorbeelden van voegwerk zijn de doorgestreken voeg, de kamborstelvoeg, een verdiepte of terugliggende voeg, een regenvoeg, een geknipte voeg of een gesneden voeg. 

Voegbedrijf Leiden

Gevelrenovatie in Leiden en gevelreiniging in Leiden zijn de diensten die we het meest uitvoeren, daarnaast bieden we nog diverse andere diensten aan in Leiden. Voegen is zoals gezegd een van de diensten die we het meest uitvoeren. Als voegbedrijf in Leiden hebben we diverse klussen in Leiden en omgeving, we staan bekend om ons ambachtelijk voegwerk. Daarnaast is het na een gevelrenovatie is het aan te raden om de gevel te laten impregneren, zo blijft de gevel nog langer in prima staat. Je gevel impregneren wordt ook volledig gedaan door de professionals van DPS. Betonreparatie, metselwerk en het renoveren van een schoorsteen wordt ook uitgevoerd door DPS in Leiden.

Metselaar Leiden

Ook als er metsel werkzaamheden moeten worden uitgevoerd in Leiden, komt DPS graag langs. Door de jarenlange ervaring op het gebied van metselwerk laten wij er alles weer als nieuwe uit zien. Neem contact met ons op of vraag nu een vrijblijvende offerte aan als je een metselaar in Leiden nodig hebt. 

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Vraag nu een vrijblijvende offerte aan
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.