Gevelrenovatie Leiden

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelreiniging Leiden

DPS Gevelspecialist verzorgt volledige gevelrenovaties en gevelrestauraties in Leiden en omstreken. Ook het reinigen van de gevel van een woning of kantoorpand behoort bij ons tot de mogelijkheden. Alles wat komt kijken bij het werken aan een gevel wordt door onze specialisten op een professionele manier uitgevoerd. Denk aan ambachtelijk voegwerk, betonreparatie, metselwerk, het impregneren van een gevel, stralen en hakwerk. Ook het renoveren van een schoorsteen zodat hij weer in originele staat is is mogelijk. Ons werkgebied is Den Haag en omstreken, Leiden valt daar ook onder.

Gevelrenovatie Leiden

Je wil eigenlijk voorkomen dat je een complete gevelrenovatie moet laten uitvoeren. Het is daarom belangrijk dat je eens in de zoveel tijd je gevel grondig laat reinigen door een specialist. DPS gebruikt voor de gevelreiniging diverse reinigingstechnieken, dit kan stralen zijn, maar ook reinigen met stoom of het chemisch reinigen met chemische schoonmaakmiddelen. Een gevel reinigen van een woning of kantoorpand voorkomt (grotere) schade aan de gevel. Bij teveel schade moet de gevel compleet worden gerenoveerd, ook dit is een specialiteit van DPS.

Woningen, bedrijfspanden en monumentale panden

Heb je veel schade aan de gevel van je kantoorpand of huis? Soms is een gevelrenovatie niet onontkoombaar en zal je eraan moeten geloven. DPS heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de branche en staat voor je klaar als er een gevelrenovatie moet worden uitgevoerd in Leiden of omstreken. Een gevel renoveren is vakwerk. Wij doen renovaties bij woningen, bedrijfspanden en monumentale panden. Als er scheuren in de gevel zijn gekomen of als de voegen van de gevel poreus zijn geworden is een renovatie nodig. Voegwerk is een belangrijk onderdeel van de gehele renovatie en het voegen kan op verschillende manieren gebeuren. Voorbeelden van voegwerk zijn de doorgestreken voeg, de kamborstelvoeg, een verdiepte of terugliggende voeg, een regenvoeg, een geknipte voeg of een gesneden voeg. 

Voegbedrijf Leiden

Gevelrenovatie in Leiden en gevelreiniging in Leiden zijn de diensten die we het meest uitvoeren, daarnaast bieden we nog diverse andere diensten aan in Leiden. Voegen is zoals gezegd een van de diensten die we het meest uitvoeren. Als voegbedrijf in Leiden hebben we diverse klussen in Leiden en omgeving, we staan bekend om ons ambachtelijk voegwerk. Daarnaast is het na een gevelrenovatie is het aan te raden om de gevel te laten impregneren, zo blijft de gevel nog langer in prima staat. Je gevel impregneren wordt ook volledig gedaan door de professionals van DPS. Betonreparatie, metselwerk en het renoveren van een schoorsteen wordt ook uitgevoerd door DPS in Leiden.

Metselaar Leiden

Ook als er metsel werkzaamheden moeten worden uitgevoerd in Leiden, komt DPS graag langs. Door de jarenlange ervaring op het gebied van metselwerk laten wij er alles weer als nieuwe uit zien. Neem contact met ons op of vraag nu een vrijblijvende offerte aan als je een metselaar in Leiden nodig hebt. 

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Vraag nu een vrijblijvende offerte aan
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie
Metselwerk en voegwerk in Leiden 4
gevel geïmpregneerd 18

Kies de beste methode voor jouw gevel

Een gevel laat renoveren kan een flinke investering zijn, maar het kan ook veel voordelen opleveren. Zo ziet jouw huis er weer als nieuw uit en kan het ook de waarde van je huis verhogen. Bij DPS Gevelspecialist zijn er verschillende methodes mogelijk om jouw gevel te renoveren. Zo kun je ervoor kiezen om het voegwerk te herstellen, de gevel te reinigen, de gevel te impregneren, de huidige schoorsteen te vervangen of nieuwe gevelbekleding te laten plaatsen.

 Voegbedrijf Leiden

Het vervangen van de voegen kan een optie zijn als de huidige voegen beschadigd zijn. Het vervangen van de voegen zorgt voor een steviger fundament en ziet er bovendien strak uit. Ook kun je ervoor kiezen om je gevel te laten reinigen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, waaronder chemisch reinigen. Dit is een effectieve methode om hardnekkige vervuiling te verwijderen.

Wij vinden een prettig contact met de klant belangrijk en zorgen voor heldere offertes, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Of het nu gaat om kleine klussen of grote projecten, wij leveren altijd goed werk tegen een scherpe prijs.

 

 

Vrijblijvende offerte

Als je jouw gevel laat renoveren, is het ook een goed idee om te kiezen voor een waterafstotende laag. Hierdoor is jouw gevel beschermd tegen vocht en blijft het langer mooi. Bij DPS Gevelspecialist kun je terecht voor een vrijblijvende offerte. Wij raden gevelrenovatie aan en zullen het iedereen aanbevelen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw gevel in prima staat wordt gebracht.

Vakmanschap en jarenlange ervaring

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat de juiste technieken beheerst voor het renoveren van jouw gevel, dan ben je bij DPS Gevelspecialist aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het renoveren van gevels in de oorspronkelijke staat. Wij beheersen de traditionele vorm van gevelrenovatie, maar ook de moderne technieken. Zo kunnen wij jouw gevel voorzien van een waterafstotende laag, wat de duurzaamheid van jouw gevel ten goede komt.

Bij DPS Gevelspecialist gebruiken we goede materialen en werken we met de juiste technieken, ook bij bijkomende werkzaamheden zoals het vervangen van voegen of het impregneren van de gevel. Wij laten jouw gevel reinigen en herstellen met mooi vakwerk, waarbij wij jouw gevel terugbrengen in de oorspronkelijke staat. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij elke klus aankunnen. De bijl voegwerken richt zich daarbij vooral op het traditionele vakmanschap.  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.