Gevelrenovatie Katwijk

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelrenovatie Katwijk

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat volledige gevelrenovaties uitvoert? Of een gevelreiniging kan uitvoeren? DPS Gevelspecialist loopt al ruim 10 jaar mee in deze branche en laat elke gevel er weer als nieuw uitzien. Alles wat met gevelrenovaties of gevelreiniging te maken heeft voeren we uit. Denk aan voegwerk, betonreparatie, het impregneren van de gevel of metselwerk. Schoorsteen renovatie behoort ook tot ons takenpakket. Wil je jouw gevel weer laten stralen? Neem contact op en informeer bij DPS naar de mogelijkheden!

Gevelreiniging Katwijk

In eerste instantie is het reinigen van de gevel voldoende om de gevel weer die mooie uitstraling te geven. Met een gevelreiniging voorkom je eigenlijk een volledige gevelrenovatie. Gevelreiniging gebeurt bij DPS met verschillende methodes, zo gebruiken we chemische schoonmaakmiddelen, stralen we de gevel of reinigen we de gevel met stoom. Het reinigen van een gevel voorkomt ook latere schade die ervoor zorgt dat een gevelrenovatie wel nodig is.

Complete gevelrenovatie

Is er zichtbare schade te zien aan je gevel? Vaak voorkomende schades zijn scheuren in de voegen of poreuze voegen. Als dit het geval is raden we aan om een gevelrenovatie te laten uitvoeren door professionals. De vakmannen van DPS weten waar ze aan beginnen en voeren de gevelrenovaties om een professionele manier uit. Complete renovaties aan woningen, kantoorpanden en monumentale gebouwen is een van onze dagelijkse bezigheden. Voegwerk is een heel belangrijk onderdeel van een renovatie, zonder goed voegwerk is een renovatie niks waard.

Voegbedrijf Katwijk

Naast gevelrenovatie en gevelreiniging bieden we nog meer diensten aan. Denk aan betonreparatie, schoorsteen renovatie, het impregneren van de gevel, metselwerk, voegwerk en nog meer. Voegwerk is vooral een van onze belangrijkste werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over alle diensten op onze website of neem contact met ons op. DPS is op dit moment vooral actief in de provincie Zuid-Holland, en dan met name Den Haag en omstreken.

Metselaar Katwijk

Ook metselwerk is heel belangrijk in het totaalplaatje van een complete gevelrenovatie. Goed en ambachtelijk metselwerk wordt nog door maar weinig specialisten goed uitgevoerd. DPS is als metselaar in Katwijk actief en doet graag werkzaamheden voor jou.

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van volledige gevels
 • Professionele vakmensen in dienst
 • Ook voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.