Gevelrenovatie Delft

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelreiniging Delft

DPS Gevelspecialist is gespecialiseerd in het volledig renoveren, reinigen of herstellen van complete gevels. Dit kunnen gevels zijn van woningen, maar ook van bedrijfspanden of monumentale monumenten. Er komt veel kijken bij een gevelrenovatie of gevelreiniging, belangrijke onderdelen zijn het voegwerk, metselwerk en betonreparatie. Ook het impregneren van de gevel is uiterst belangrijk als je de gevel voor langere tijd in goede staat wil houden. Het werkgebied van DPS is heel breed, wij werken ook in Delft en omstreken. 

Gevelrenovatie Delft

Een gevelrenovatie is pas nodig als de schade aan de gevel echt niet meer te herstellen is, denk dan aan scheuren of grote schade aan het betonwerk van de gevel. Ook poreuze voegen zijn een reden om een complete gevelrenovatie te laten uitvoeren door DPS, dé gevelspecialist in Delft. Een gevelrenovatie in Delft is ook een stuk duurder dan een gevelreiniging, je wil het ook eigenlijk ten alle tijden voorkomen. Helaas is er soms geen ontkomen aan, in Delft is DPS dan een geschikte partij om deze renovaties uit te voeren.

Huizen, kantoorpanden en monumentale gebouwen

Na 10 jaar ervaring in de branche hebben we veel verschillende soorten gevels gezien en gerenoveerd of gereinigd. Huizen, kantoorpanden en monumentale gebouwen zijn de meest voorkomende gebouwen waar wij ons werk kunnen uitvoeren. In eerste instantie is een gevelreiniging bedoeld om een latere complete gevelrenovatie uit te stellen of ervoor te zorgen dat een renovatie niet eens nodig is. Dit hangt uiteraard af van de staat van de gehele gevel. Een gevel chemisch reinigen dient wel echt op de juiste manier te gebeuren, laat dit aan professionals over.

Metselaar Delft

Als metselaar in Delft zijn wij ook actief bij veel verschillende projecten. Metselwerk is de basis van een gevel en dus erg belangrijk. Voor professioneel en ambachtelijk metselwerk ben je bij DPS aan het juiste adres.

Overige diensten in Delft

Zoals gezegd, onder gevelrenovatie en een gevel reinigen vallen heel veel verschillende diensten. Betonreparatie, metselwerk, voegwerk, gevel impregneren, het renoveren van een schoorsteen, het behoort allemaal tot de diensten die DPS Gevelspecialist in Delft en omstreken aanbiedt. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte voor aan!

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van gevels in Delft
 • Vakmensen met kennis van zaken
 • Voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovaties
Gevelrenovatie & knipvoeg Den Haag
Metselwerk en voegwerk in Leiden 2  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.