Gevelrenovatie Berkel

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevelrenovatie Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat volledige gevelrenovaties, gevelrestauraties en gevelreinigingen doet? DPS Gevelspecialist heeft vakmensen in dienst die dit soort klussen uitvoert. Er komt een hoop kijken bij een gevelrenovatie, denk aan metselwerk, voegwerk, betonreparatie of het impregneren van de gevel. Gevels van woningen, kantoorpanden of monumentale gebouwen laten wij er weer als nieuw uit zien!

Gevelreiniging Berkel en Rodenrijs

Een gevelreiniging is belangrijk als je de goede staat van een gevel wil behouden, het voorkomt schade en laat de gevel er weer mooi uit zien. Met een goede gevelreiniging uitgevoerd door specialisten kan je een complete gevelrenovatie voorkomen. DPS Gevelspecialist gebruikt voor het reinigen diverse technieken, waaronder stralen, reinigen met stoom en chemische schoonmaakmiddelen.

Jarenlange ervaring in de branche

Als er teveel schade is aan een gevel zal er een complete gevelrenovatie moeten plaatsvinden. DPS helpt je hier graag bij en voert renovaties uit aan huizen, kantoorpanden en utiliteitsgebouwen. Door onze ervaring van ruim 10 jaar weten we exact wat er moet gebeuren om de renovatie tot een succes te brengen. Veel voorkomende schades aan gevels zijn scheuren in de voegen en poreuze voegen. Voegwerk is een essentieel aspect van een gevel, dit moet ten alle tijden goed in orde zijn. 

Overige diensten in Berkel en Rodenrijs

Gevelrenovaties en gevelreiniging zijn onze belangrijkste diensten, we doen ook betonreparatie, metselwerk, het renoveren en reinigen van een schoorsteen, voegwerk en hakwerk. Wil je gebruik maken van een van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op per telefoon, mail of Whatsapp.

 • Reiniging, onderhoud, en renovaties van gevels in Berkel
 • Vakmensen met kennis van zaken
 • Voegwerk, betonreparatie en metselwerk
 • Al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gevelrenovaties

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.