Gevelreiniging

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevel reinigen

Door te gevel van uw woning of bedrijfspand regelmatig te reinigen voorkomt u schade aan het voegwerk en de gevelstenen. U kunt een volledige gevelrenovatie hiermee langer uitstellen. Daarnaast zorgt een schone gevel natuurlijk ook voor een verzorgde uitstraling van het pand. Om uw gevel te reinigen kunt u terecht bij DPS Gevelspecialist in X. Wij reinigen de gevels van uiteenlopende panden, waaronder ook monumentale gevels. Tijdens het schoonmaken van de gevel verwijderen wij onder meer roetaanslag, salpeteruitslag, cementsluier, graffiti, gevelverf, klimop en mos.

Methoden reinigen gevel

Bij het reinigen van de gevel maken onze experts gebruik van een aantal verschillende reinigingstechnieken, waaronder stralen, reinigen met stoom en reiniging met (chemische) schoonmaakmiddelen. DPS Gevelspecialist  adviseert u graag welke reinigingsmethode het beste bij de desbetreffende gevel en vervuiling past. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de gevelstenen en het voegwerk tijdens het reinigen van de gevel niet beschadigen. Hieronder geven we een korte uitleg van de verschillende reinigingsmethoden:

 • Stralen: bij deze methode wordt een mengsel van water en straalmiddel op de gevel gespoten. Omdat het straalmiddel erg zacht is, raakt de gevel hierbij niet beschadigd.
 • Stoomreinigen: hierbij wordt heet water onder hoge druk op de gevel gespoten. Dit zorgt ervoor dat vervuiling en verf in het water oplossen.
 • Reinigingsmiddelen: op gladde of geschilderde geveloppervlakken maken we veelal gebruik van (chemische) reinigingsmiddelen. Om het milieu te ontzien kiezen we – waar mogelijk – voor biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Gevel impregneren

Heeft u de gevel door ons laten reinigen? Dan raden wij aan om deze daarna direct te impregneren. Met gevelimpregnatie beschermt u de gevel tegen vocht en vervuiling. Het impregneermiddel drinkt door tot in de poriën van de gevelstenen, waardoor de muur geen vocht meer binnenlaat. Wel kan van van binnen naar buiten ontsnappen. Naast waterafstotend wordt de muur ook schimmelwerend.

Anti-graffiticoating

Wanneer uw pand op een plek staat waar graffiti een probleem is, raden wij aan om eveneens een anti-graffiticoating aan te brengen. Deze coating zorgt ervoor dat ongewenste graffiti die in de toekomst wordt aangebracht, eenvoudig te verwijderen is. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Afspraak gevel reinigen

Wil u een afspraak maken om de gevel van uw pand te laten reinigen? Neem dan contact op met DPS Gevelspecialist. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-26806980 of per e-mail op info@dpsgevelspecialist.nl. Door gevelreiniging te combineren met gevelimpregnatie en het aanbrengen van een anti-graffiticoating bespaart u bovendien kosten. Onze vakmensen zijn onder meer actief in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Delft, Zoetermeer en Den Haag.  Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.