Gevel Impregneren

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Gevel Impregneren

Gevel Impregneren

Bij het impregneren van de gevel van uw woning of bedrijfspand wordt een dun en vrijwel onzichtbaar laagje impregneermiddel op de muur aangebracht. Het impregneermiddel dringt diep in de poriën van de gevelstenen, waardoor de buitenmuur water- en vuilafstotend wordt. Vocht dat zich aan de binnenzijde van de muur bevindt kan overigens nog wel naar buiten ontsnappen. Door de gevel van uw pand te impregneren, maakt u de muur eveneens schimmelwerend. Bij DPS Gevelspecialist bent u aan het juiste adres voor professionele gevelimpregnatie voor een bijzonder scherpe prijs.

Voordelen gevel impregneren

De voordelen van het impregneren van de gevel op een rijtje:

 • Kleinere kans op vochtdoorslag
 • Helpt schimmelvorming in de spouw en binnenin de woning te verminderen
 • De gevelmuur blijft langer schoon omdat vuil zich moeilijker hecht
 • Vermindering van aangroei algen en mossen
 • Graffiti verwijderen wordt eenvoudiger
 • Minder warmtegeleiding en verbetering van de isolatie
 • Sommige impregneermiddelen werken brandvertragend

Anti-graffiticoating

Als aanvulling op het impregneermiddel kunt u ook nog een speciale anti-graffiticoating laten aanbrengen. Vooral op plekken waar graffiti een probleem is, raden wij aan om voor deze coating te kiezen. Mocht er onverhoopt graffiti aangebracht worden, dan is deze eenvoudig te verwijderen. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Gevelreiniging

Door de gevel van uw pand te impregneren wordt deze minder snel vies. Er is minder aangroei van algen en mossen en ook roetaanslag hecht zich minder makkelijk. Toch is het ook met een geïmpregneerde gevel nog nodig om deze om de zoveel tijd te reinigen. DPS Gevelspecialist reinigt alle mogelijke gevels, ook van monumentale panden. Tijdens het reinigen van de gevel verwijderen wij onder meer roetaanslag, salpeteruitslag, cementsluier, graffiti, gevelverf, klimop en mos.

Verschillende reinigingsmethoden

Bij het schoonmaken van de gevel maakt DPS Gevelspecialist gebruik van verschillende technieken, waaronder stralen, stoomreiniging en reiniging met (chemische) schoonmaakmiddelen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de gevelstenen tijdens het reinigingsproces niet beschadigen. Wij adviseren u graag welke methode het beste past bij het type gevelstenen van uw pand en het soort vervuiling.

Offerte gevel impregneren

Wilt u een afspraak maken om de gevel van uw pand te impregneren en eventueel ook een anti-graffiticoating aan te brengen? Neem dan contact op met DPS Gevelspecialist op telefoonnummer 06-26806980 of een e-mail sturen naar offerte@dpsgevelspecialist.nl. Wanneer u meerdere gevelwerkzaamheden door ons laat uitvoeren, kunnen wij u een extra gunstig tarief aanbieden. DPS Gevelspecialist is onder meer actief in Leiden, Noordwijk, Katwijk, Warmond, Zoetermeer, Rijnsburg, Delft, Voorburg, Den Haag en Berkel en Rodenrijs.

   Binnen een paar minuten aangevraagd  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op  Voorstel op maat in je mailbox  Contactgegevens

  DPS Gevelspecialist

  Westvlietweg 68 H
  2495AL ‘s-Gravenhage

  Telefoon: 06-26806980
  E-mail: dpsgevelspecialist@gmail.com

  DPS Gevelspecialist

  We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

  Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
  Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

  Projecten afgerond

  Tevrede reacties

  Renovaties gedaan

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.