Betonreparatie

Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Betonreparatie

DPS Gevelspecialist verzorgt professionele betonreparaties voor uw woning of bedrijfspand. Het is belangrijk om bij schade aan het beton snel actie te ondernemen. Op den duur kan een scheur in het gevelbeton tot veel grotere schade leiden. Onze vakmensen kunnen uiteenlopende soorten betonconstructies herstellen. Wij maken hierbij gebruik van verschillende methoden en professionele apparatuur. Bij DPS Gevelspecialist bent u verzekerd van een vakkundige betonreparatie.

Wat kost betonreparatie?

De exacte kosten van de betonreparatie zijn uiteraard afhankelijk van  de werkzaamheden. DPS Gevelspecialist bent u altijd verzekerd van een scherpte prijs. Door verschillende werkzaamheden aan uw pand door ons te laten verzorgen bespaart u bovendien aanzienlijk op de kosten. Onze tarieven zijn altijd inclusief het arbeidsloon voor onze vakmensen en materialen. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een betonreparatie aan.

Schade aan beton

De vakmensen van DPS Gevelspecialist kunnen vrijwel alle soorten beschadigingen aan het beton herstellen. Corrosie is in veel gevallen de oorzaak van schade aan betonconstructies. Op den duur leidt corrosie weer tot scheurvorming. Verdere blootstelling aan de weersomstandigheden leidt er uiteindelijk toe dat stukken beton loskomen van de wapening, wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Ook kan het ijzer in het beton gaan roesten.

Schade aan beton voorkomen

Natuurlijk is het altijd beter om schade aan het beton zoveel mogelijk te voorkomen. Wij raden dan ook aan om nieuwe en herstelde betonconstructies direct te impregneren. Bij het impregneren wordt er een onzichtbaar laagje impregneermiddel op het betonnen oppervlak aangebracht. Het impregneermiddel trekt in het beton en voorkomt dat er vocht naar binnen dringt, wat helpt om corrosie en scheuren te voorkomen.

Complete gevelrestauratie

Behalve voor betonreparatie kunt u bij DPS Gevelspecialisten ook terecht voor complete gevelrestauratie, waaronder ook de renovatie van monumentale gevels. Wij verzorgen onder meer het uithakken van de voegen, het metselwerk, het nieuwe voegwerk en de impregnatie van de gevel. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en werken stipt volgens de afgesproken planning.

Offerte betonreparatie

Wilt u direct een offerte aanvragen voor een betonreparatie? Neem dan contact op met DPS Gevelspecialist op telefoonnummer 06-26806980 of per e-mail: info@dpsgevelspecialist.nl. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen over betonreparatie bij ons terecht. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Wij verzorgen betonherstel en andere werkzaamheden aan de gevel van uw pand in onder meer in Rotterdam, Lisse, Cappelle aan den IJssel, Den Haag, Gouda en Alphen aan den Rijn.

DPS Gevelspecialist

We voeren veel diensten uit in de omgeving van Den Haag. Ben jij geïnteresseerd in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op! Wij staan klaar voor al je vragen en kunnen een uitgebreid advies geven omtrent jouw situatie.

Nieuw voegwerk in Hellevoetsluis 1
Knipvoeg werk Den Haag tevreden klanten

Projecten afgerond

Tevrede reacties

Renovaties gedaan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We nemen de tijd voor uw woning en zorgen dat u altijd tevreden bent.